SZEF KUCHNI POLECA

TATAR Z POLĘDWICY Z TUŃCZYKA – 43zł

Siekana surowa polędwica z tuńczyka podawana z kawiorem, guacamole, serkiem mascarpone i aromatycznymi grzankami
220gr

GAMBERI  AL  WINO  BIANCO  – 46zł

Krewetki  black tiger 16/20 duszone w białym winie  i maśle z dodatkiem czosnku, papryczki chilli i natki pietruszki
220gr

LINGUINE CON GAMBERONI – 33zł

Makaron linguine z krewetkami (black tiger 16/20, 5szt),  pomidorkami cherry, czosnkiem i natką pietruszki
300gr

RAVIOLI  RICOTTA  E SPINACI CON GEMBERETTI – 36zł

Ravioli z ricottą, szpinakiem i krewetkami (black tiger 16/20, 5szt) w sosie z pomidorkami  cherry
250gr

DESER SZARLOTKA – 17zł

Szarlotka własnego wypieku podawana na ciepło z gałką lodów i sosem waniliowym
250gr

TORTELLINI  PROSCIUTTO  PISELLI  E  PANNA – 30zł

Świeże pierożki włoskie z nadzieniem z szynki parmeńskiej  w sosie śmietanowym z szynką cotto i zielonym groszkiem, posypane grana padano
250gr

PENNE Z KURCZAKIEM – 31zł

Makaron penne z kurczakiem w sosie śmietanowym z dodatkiem serka mascarpone
i suszonych pomidorów
350gr

GAMBERONI  ALLA  GRIGLIA – 60zł

Krewetki grillowane w skorupie ( 6szt ) podawane z sosem maślano cytrynowym i miksem sałat

GNIOCCHI  KOZI  SER – 31zł

Włoskie kopytka nadziewane kozim serem, pomidorki cherry, oliwa truflowa, rucola
300gr